Cégtörténet

A FOREX Medical Zrt. elsősorban röntgenberendezések forgalmazásával, telepítésével, üzembe helyezésével és karbantartásával foglalkozik.

Cégünk rendelkezik a hatósági előírásoknak megfelelő OAH tevékenységi engedéllyel, annak országos kiterjesztésével. Bevezettük a pályázatokhoz elengedhetetlen ISO minőségirányítási rendszert. Tevékenységünk kibővítése érdekében megszereztük a röntgenberendezések időszakos felülvizsgálati engedélyét és az ultrahang berendezések felülvizsgálati engedélyt az OGYÉI-től. Csak megfelelő szakképesítéssel rendelkező szakemberekkel dolgozunk, alkalmazottainktól, de még alvállalkozóinktól is megköveteljük a folyamatos továbbképzések elvégzését. Tevékenységünket főleg kórházaknak és rendelőintézeteknek végezzük, bár az utóbbi időben sok magán vállalkozás kereste meg cégünket.

telephely

Cégünk növekedése lehetővé tette a hazai és külföldi gyártók termékeinek forgalmazását, úgymint Villa Sistemi Medicali SpA, Intermedical Srl, Apelem, IAE SpA, DRTECH EUROPE GmbH, Control-X Medical Zrt., Safe Laser és egyéb gyártók termékeit.

A növekedési hitelnek köszönhetően lehetőségünk nyílt saját iroda és raktár vásárlására, ennek köszönhetően cégünkkel itt a XXII. kerületben, Budafok-Tétényben telepedtünk le. Új telephelyünk felújításánál nagy hangsúlyt fektetünk a városképbe való illeszkedésre.