Cégtörténet

A Forex Medical Zrt. elsősorban röntgen berendezések forgalmazásával, telepítésével, üzembe helyezésével és karbantartásával foglalkozik.

Cégünk rendelkezik a hatósági előírásoknak megfelelően ÁNTSZ engedéllyel, annak Országos kiterjesztésével. Bevezettük a pályázatokhoz elengedhetetlen ISO minőségbiztosítási rendszert. Tevékenységünk kibővítése érdekében megszereztük a röntgen berendezések időszakos felülvizsgálati engedélyét és az UH felülvizsgálati engedélyt az Orvostechnikai Hivataltól. Csak megfelelő szakképesítéssel rendelkező szakemberekkel dolgozunk, alkalmazottainktól, de még alvállalkozóinktól is megköveteljük a folyamatos továbbképzések elvégzését. Tevékenységünket főleg kórházaknak és rendelőintézeteknek végezzük, bár az utóbbi időben sok magán vállalkozás kereste meg cégünket.

telephely

Cégünk növekedése lehetővé tett a hazai és külföldi gyártók termékeinek forgalmazását, úgymint Villa S.M. S.p.a., IMD., Medilink, IAE. S.p.a., EOS, DrTech Corp, Intermedical, Innomed Medical Zrt., Control-X Medical Kft. és a Safe Laser stb.

A növekedési hitelnek köszönhetően lehetőségünk nyílt saját iroda és raktár vásárlására, ennek köszönhetően cégünkkel itt a XXII. kerületben, Budafok-Tétényben telepedtünk le. Új telephelyünk felújításánál nagy hangsúlyt fektetünk a városképbe való illeszkedésre.